KİMİM BEN?

Merhaba!
Ben Mustafa Gökçe Baydoğan.

2013 Eylül ayından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yardımcı doçent olarak çalışmaktayım. Boğaziçi Üniversitesi’ne katılmadan önce, 2012-2013 yılları arasında Arizona State University (ASU) bünyesindeki Security and Defense Systems Initiative’de doktora sonrası araştırma görevlisi olarak çalıştım.

Kısaca eğitimimden bahsetmek gerekirse 2012 yılında ASU’dan Endüstri Mühendisliği doktora derecemi aldım. Bunun öncesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2006 ve 2008 yıllarında sırasıyla lisans ve yüksek lisans derecelerimi aldım.

Araştırmalarım istatistiğin popüler uygulamalarından olan veri madenciliği üzerine. Zaman serilerinde veri madenciliği alanında yapmış olduğum doktora tezimin, araştırmalarımı bu alanda yapıyor olmamda etkisi büyük. Çok fazla değişken ile öngörü (forecast) yapabilmek uğraştığım konular arasında.

Bu blogu açmaktaki asıl amacım araştırma alanlarımla ilgili birikimlerimi paylaşmak ve de bazı konularda yazılmasını düşündüğüm düşüncelerimi aktarmaktır. Benim ve araştırmalarım hakkında daha fazla bilgiye dili İngilizce olan kişisel web sayfamdan ulaşabilirsiniz: www.mustafabaydogan.com

Umarım faydam olur.
Sevgi ve Saygılarımla.

KİMİM BEN?” üzerine 2 düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir